Mindful Yoga

Zachte bewegingen • Ademhaling
Meditatie • Mindfulness

Deze Mindful Yoga les is gericht op ontspannen en rustig bewegen op het ritme van je eigen ademhaling. Zachte bewegingen, ademoefeningen en meditatie brengen lichaam én geest tot rust. Misschien kan je het leven vanuit een ander perspectief bekijken?

yoga mechelen mindful yoga mindfulness meditatie zachte bewegingen ademhaling

Er is geen voorkennis of leeftijdsgrens vereist om Mindful Yoga te beoefenen. Je leert rekening houden met je eigen lichaam, je grenzen kennen en te accepteren. Deze yoga les in Mechelen biedt een plaats waar iedereen de toestemming krijgt om daar te zijn, exact waar ze op dit moment zijn.

Het is een les waar iedereen welkom is, ieder van ons heeft soms behoefte aan een les die fysiek niet te zwaar is. Daarnaast is Mindful Yoga ook geschikt voor mensen die herstellende zijn of last hebben van burn-out, cvs, fibromyalgie, of andere klachten.

In deze les komen naast yin & yang asanas (poses) o.a. ook de infant series (Paul Grilley) aan bod.

yoga mechelen mindful yoga mindfulness meditatie zachte bewegingen ademhalingInfant series

De bedoeling van deze reeks bewegingen is om de ruggengraat op een zachte manier te stimuleren.

Omdat deze yoga oefeningen grotendeels liggend op de grond worden uitgevoerd hoef je niet te vechten tegen de zwaartekracht.

We keren terug naar de bewegingen die een zuigeling/baby maakt en volgen de evolutie ervan. Eerst de ledematen, daarna het omdraaien tot op de buik, om uiteindelijk langzaam naar een staande positie toe te werken.

De Mindful Yoga les gaat door in Mechelen
op dinsdagnamiddag van 13u30 tot 14u45.

Schrijf je in voor deze Mindful Yoga les

Meer info via e-mail of telefoon: 0032 494 18 58 11.