Yin Yoga – Relax & Renew

Verstillend • Stretch
Mindfulness • Meditatie

Door met zachtheid je grenzen op te zoeken oefen je jezelf in het zorgen voor jezelf, het doen van het niet-doen, het niet ingrijpen, het niet oordelen en zitten met wat “is”.

yoga les mechelen yin yoga mindfulness meditatie verstillend stretch

De yoga poses worden meerdere minuten vastgehouden, een serie van grondoefeningen waarin de spieren ontspannen blijven. Yin Yoga is een verstillende yogastijl die je leert loslaten en waarin je de tijd kunt nemen om elk aspect van je lichaam te voelen.

Deze yogavorm stimuleert het diepe bindweefsel zoals fascia, gewrichten, gewrichtsbanden en pezen, belangrijk om de maximale bewegingsvrijheid in gewrichten te behouden.

Het effect van Yin Yoga is een soepeler, energetisch stabiel en sterker lichaam.

Hoewel het niet altijd even ontspannend is om in een Yin Yoga houding te “zijn met wat is” – je zoekt immers het randje van je comfort zone op – kun je in het algemeen stellen dat je na afloop een diep tevreden en rustig gevoel hebt.

yoga les mechelen yin yoga mindfulness meditatie verstillend stretch

Misschien kan je het leven vanuit een ander perspectief bekijken? Er is geen voorkennis of leeftijdsgrens vereist om Yin Yoga te beoefenen. Je leert rekening houden met je eigen lichaam, je grenzen kennen en te accepteren. Deze yoga les biedt een plaats waar iedereen de toestemming krijgt om daar te zijn, exact waar ze op dit moment zijn.

Het is een les waar iedereen welkom is, ieder van ons heeft soms behoefte aan een les die fysiek niet te zwaar is. Daarnaast is Yin Yoga ook geschikt voor mensen die herstellende zijn of last hebben van burn-out, cvs, fibromyalgie, of andere klachten.

De Yin Yoga les gaat door in Mechelen
op dinsdagavond van 20u15 tot 21u30.

Schrijf je in voor deze Yin Yoga les

Meer info via e-mail of telefoon: 0032 494 18 58 11.