Zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga is een van de betere dingen die een vrouw kan doen voor zichzelf, alsook voor haar groeiende baby.

Ontwikkelen van weerstand en kracht, verbetering van emotioneel evenwicht, bewust leren ontspannen van zones in het lichaam die gedurende 9 maanden steeds meer belast worden en kalmeren van het zenuwstelsel zijn maar enkele voordelen van zwangerschapsyoga.

Door bewust naar binnen te gaan, krijgt de moeder de kans om naar haar eigen lichaam toe te groeien. Juist door aandacht te geven aan het nieuwe leven dat zich in haar ontwikkelt, kan het contact met haar essentie vergroten en het zelfvertrouwen versterken.

We besteden bewust aandacht aan de opbouw van de relatie met de groeiende baby nog voor hij geboren wordt en de partners zullen spontaan bewuster naar mekaar toe kunnen groeien.

Ook geven we in deze yoga les aandacht aan omgaan met pijn tijdens de bevalling en hoe – ondanks de pijn die er mee gepaard gaat – toch van dit unieke moment te genieten.

Informatie delen, uitwisselen wat er leeft bij de groep en samen bewegen brengen kracht, plezier en op zich een betere gezondheid mee omdat zowel vreugde als meer uitdagende momenten gedeeld kunnen worden.

Je kan op elk moment aansluiten bij een groep.
Je kan deelnemen vanaf de 14e week van je zwangerschap tot aan je bevalling.

De Zwangerschapsyoga les gaat door in Mechelen
op dinsdagavond van 18u30 tot 19u45.

Schrijf je in voor deze Zwangerschapsyoga les

Meer info via e-mail of telefoon: 0032 494 18 58 11.